Over Mij

Ik ben Ilze en ik woon samen met mijn man Jaco en onze vier kinderen in het gezellige Dongen, Brabant. Ons gezin het naar Nederland verhuist vanuit Zuid-Afrika.

Ik ben opgegroeid in zonnig Zuid-Afrika, en beide van mijn ouders zijn geboren in Nederland. Met deze verhuizing ’terug’ naar Nederland begin ik ook een overgang in mijn carrière, iets wat ik al heel lang wilde maar nooit durfde te ondernemen.

Ik ben niet altijd een Beeldadviseur geweest, maar het is al lange tijd een droom van mij. Voorheen was ik een auditor in de accountancy, financiën en belastingen. De overgang van financiële controle naar garderobecontrole vertoont enkele overeenkomsten:

  • In beide sectoren is het doel om je te helpen beter te begrijpen wat je hebt, waarom je het hebt en hoe je het effectief kunt gebruiken.
  • Auditors zijn getraind om gegevens te analyseren, patronen te identificeren en weloverwogen beslissingen te nemen. Deze analytische vaardigheden zijn waardevol bij het beoordelen van de persoonlijke stijl, lichaamsvorm en kleurvoorkeuren van cliënten.
  • Auditors hebben vaak oog voor detail, wat essentieel is bij het evalueren van de garderobes van cliënten, het beoordelen van hun kledingkeuzes en het verstrekken van persoonlijke aanbevelingen ter verbetering.

Mijn passie ligt bij het verschil te maken in het leven van vrouwen (drukke moeders) en hen te leren hoe ze zich weer mooi en waardig kunnen voelen binnen de beperkingen van tijd en budget, terwijl het zelfvertrouwen wordt vergroot in hun unieke stijlreis. De schoonheid die vanbinnen zit, wil ik ook aan de buitenkant laten zien; de beste versie van jezelf zijn. Zo ben ik begonnen met de studie ‘Image Consulting’ bij een internationale gecertificeerde opleiding en “Mooier Jij” is geboren!

Het is niet ongebruikelijk om het gevoel te hebben dat je niets hebt om te dragen, zelfs als je kast vol kleding is. Hier zijn paar tips voor jou as een moeders die zich in een vergelijkbare situatie bevinden:

  • Benadruk dat comfort niet opgeofferd hoeft te worden voor stijl;
  • Moedig aan om regelmatig de kast op te ruimen en items weg te doen die niet meer gedragen worden;
  • Focus op het behouden van kledingstukken die zowel geliefd als veelzijdig zijn en bij je lichaam past;
  • Experimenteer met het mixen van patronen, texturen en kleur voor een frisse uitstraling;
  • Bespaart tijd en stress bij het kiezen van kleding ’s ochtends en
  • Koop bewust door te herinner eraan om bij het winkelen na te denken over de veelzijdigheid van een kledingstuk.

Door deze suggesties te volgen, kunnen moeders wellicht hun kledingkast effectiever gebruiken en ontdekken dat ze eigenlijk meer hebben om te dragen dan ze dachten.

Het belangrijkste, waar alles mee begint, is om goed naar innerlijk te kijken en jezelf te aanvaarden. Een nieuw kledingstuk gaat je geen geluk brengen, dit begint bij jou vanbinnen en daar wil ik je graag bij helpen.

Ik ga met jou aan de slag om kleding te kiezen dat bij jouw figuur past en in de juiste kleuren; van wardrobe planning tot personal shopping. Uiteraard kijken we eerst wat je al in je kast hebt en gaan we hiermee aan de slag. Zo kunnen we duurzaam werken en heb je geen onnodige kosten.

Eerste indrukken zijn heel belangrijk: mensen kijken naar jouw uitstraling en hoe jij jezelf presenteert. Kleding speelt een grote rol bij hoe jij je voelt en ook wat je naar anderen uitstraalt.

Deze nieuwe (droom)baan, waar mijn interesses en ervaringen samen komen, maakt mij heel enthousiast.

Ben jij klaar om in jezelf te investeren?

Liefs

Ilze

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven